AYDIN / EFELER - Şehit Nusret Şen Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık gününde otizmin eksiklik değil farklılık olduğunu hatırlatıyor, bu farklılığın yalnızlık sebebi olmaması gerektiğinin altını çizmek istiyoruz. En önemli farkındalık sevgidir. 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık günü kutlu olsun!

Mrt

İlçemizde düzenlenen İstiklal Marşı' nı Güzel Okuma Yarışmasında okulumuzu başarıyla temsil eden ve derece alarak hepimizi gururlandıran öğrencilerimiz Kuzey BARBA ve Denizhan SAVCI' yı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Öğrencilerimize ödülleri okulumuzda düzenlenen tören ile teslim edilmiştir.

Mrt

Okulumuzda personel tahliye tatbikatını gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuz rehber öğretmeni Saim SARIOĞLU tarafından, Türkiye bağımlılıkla mücadele eğitimleri kapsamında sağlıklı yaşam konusunda, okulumuz velileri ve yardımcı personeline yönelik seminer verildi.

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem başı zümre öğretmenler kurulu toplantılarımızı tamamladık. Başarılı bir dönem olması temennisiyle!

Şbt

Yarıyıl tatiline giren tüm öğrencilerimize  verimli ve eğlenceli bir tatil geçirmeleri dileğiyle. İyi tatiller!

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönem sonu değerlendirme toplantımızı tüm idareci ve öğretmenlerimizin katılımıyla 12.01.2024 tarihinde gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuz rehber öğretmeni Saim SARIOĞLU tarafından, velilerimize yönelik, bilinçli ve güvenli internet kullanımı, internet ortamında çocukların cinsel istismarının önlenmesi ve teknoloji bağımlılığı konusunda seminer verilmiştir.

Şbt

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında Tutum,Yatırım ve Türk Malları Haftası(Yerli Malı Haftası) kutlanmaktadır. Biz de kurum olarak öğrencilerimizde paylaşma alışkanlığını kazandırmak amacıyla velilerimizin de desteğiyle Yerli Malı Haftasını okulumuzda kutladık.

Şbt

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte çoşkuyla kutlandi.

Şbt

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programımızı Gerçekleştirdik.

Şbt

100. yıl yolunda Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Şbt

Okulumuz özel eğitim öğretmeni Seçil TAMSÖZLÜ tarafından 19.10.2023 tarihinde öğretmenlerimize yönelik " Beceri Kavram Öğretimi" semineri verilmiştir.

Şbt

Öğretmenlerimize, öğrencilerimizin davranışsal, duyusal ve kişisel özellikleri konusunda bilgi verilmiştir.