AYDIN / EFELER - Şehit Nusret Şen Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Şehit Nusret Şen Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Adres
KIZILCAKÖY MAH. 5128 SK. ŞEHIT NUSRET ŞEN ÖZEL EĞITIM UYGULAMA OKULU BLOK NO 1 EFELER / AYDIN
Vizyon
Rehberlik ve psikolojik danışma ve özel eğitim hizmetleri aracılığı ile Milli Eğitim Sistemimizin temel ilke ve amaçlarına uygun olarak yürütülmekte olan eğitim-öğretim çalışmalarını uygulayarak; kendine yetebilen bireyler yetiştirilmesinde yetkinliği paydaşlarınca kabul edilen, kaliteli, güvenilir, tercih edilen, lider bir okul olmaktır.
Misyon
BİZ, bireylerin kişisel ve eğitimsel ihtiyaçlarını ön plana alarak, en ideal bilimsel ilke, yöntem ve teknikleri kullanmak suretiyle özel eğitim hizmetlerinden faydalanmalarını sağlayarak kendine yetebilen, mutlu ve üretken bir yaşam sürmelerine yardımcı olmayı amaçlıyoruz.
Öğretim Şekli :normal
Kızılcaköy Mahallesi No:257